Menu

Restaurant Bolsterbjerg

- velkommen i skoven

Der er kun åbent for private selskaber

dvs. ingen à la carte

Ret til ændringer forbeholdes

Forretter:

 

 

 

Printervenlig version

1.

55,-

kr.

Varm røget laks m. slikasparges & hjemmelavet dressing og flutes

2.

45,-

kr.

Grillet laks m. spinat & hollandaise-sauce og flutes

3.

50,-

kr.

Indbagt laks m. hollandaise- eller hummersauce

4.

45,-

kr.

Dampet laks, pyntet m. rejer samt flutes & dressing

5.

45,-

kr.

Lakseroulade m. flutes

6.

45,-

kr.

Lakse- eller tunmousse m. flutes

7.

50,-

kr.

Kogt laks og røget laks m. slikasparges, dressing & flutes

8.

45,-

kr.

Røget laks m. mini rösti hjemmelavet dressing

9.

55,-

kr.

Stegt & kogt rødspætte m. rejesauce & flutes

10.

55,-

kr.

Stjerneskud på ananas m. hjemmelavet dressing & flutes

11.

50,-

kr.

Tarteletter m. rejefyld eller hønsefyld

12.

45,-

kr.

Hønsesalat på ananas m. flutes

13.

50,-

kr.

Indbagte rejer m. salat & sur-sød sauce

14.

45,-

kr.

Aspargessuppe eller klarsuppe m. horn

15.

45,-

kr.

Kyllingesalat m. hjemmelavet karrydressing

16.

45,-

kr.

Rejecocktail m. dressing og flutes

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretter:

 

 

 

 

1.

125,-

kr.

Kalvesteg stegt som vildt m. tilbehør**

2.

125,-

kr.

Kalvesteg m. grillede grøntsager og ovn kartofler

3.

140,-

kr.

Kalvefilet m. champignon og årstidens salat

4.

125,-

kr.

Gammeldags oksesteg m. perleløg & bønner***

5.

115,-

kr.

Rødvins marineret svinekam m. 3 slags grøntsager

6.

115,-

kr.

Sprængt nakkefilet m. ristede grøntsager

7.

115,-

kr.

Svinekam stegt som vildt m. tilbehør**

8.

115,-

kr.

Gammeldags flæskesteg m. brune kartofler, rødkål***

9.

145,-

kr.

Helstegt oksefilet m. ristede champignon broccoli & gulerødder - ovnkartofler

10.

155,-

kr.

Oksemørbrad m. kartoffelbåde, salat eller grillede grøntsager

11.

140,-

kr.

Dyresteg stegt som vildt m. tilbehør**

12.

115,-

kr.

Indbagt mørbrad m. grønsager og champignonsauce

13.

120,-

kr.

Andebryst m. skysauce, kartoffelbåde og appelsinsalat

14.

110,-

kr.

Saltsprængt kalkunbryst m. grøntsager og champignonsauce

 

 

 

 

 

 

 

**Markeret tilbehør:

Agurkesalat, Waldorf, Tyttebær, hvide & brune kartofler, vildt sauce

 

 

 

***Markeret tilbehør:

Agurkesalat & ribsgele, hvide kartofler & brun sauce

 

 

 

Ekstra tilbehør:

Bagekartoffel kr. 10,- & grøn salat 15,-

 

 

 

 

Desserter:

 

 

 

 

1.

50,-

kr.

Hjemmelavet is m. jordbærsauce

2.

40,-

kr.

Blomsterberg’s pistacieis med jordbær

3.

45,-

kr.

Isbombe (3 forskellige is overtrukket med marcipan)

4.

50,-

kr.

Desserttallerken (2 forskellige is m. chokoladekage og frisk frugt

5.

45,-

kr.

2 Pandekager m. is

6.

50,-

kr.

½ melon pyntet m. frugt – softice i skåle

7.

50,-

kr.

Frisk frugt (forskellige frugter skåret i tern) m. softice eller råcreme

8.

45,-

kr.

Bananasplit

9.

40,-

kr.

Rubinsteinerkage

10.

40,-

kr.

Fløderand, Rom- eller Sherryfromage m. kirsebærsauce

11.

40,-

kr.

Appelsinfromage eller citronfromage

12.

55,-

kr.

Frugttærte m. frisk frugt & is

13.

40,-

kr.

Chokomousse m. appelsinkrokant

 

 

 

 

 

 

 

 

Natmad:

 

 

 

 

1.

45,-

kr.

Asparges- eller Klarsuppe m. horn

2.

45,-

kr.

Kartoffel- porresuppe, m. ristet bacon

3.

45,-

kr.

Biksemad m. spejlæg

4.

45,-

kr.

Frikadeller m. kartoffelsalat

5.

50,-

kr.

Frikadeller, kyllingelår m. kartoffelsalat

6.

45,-

kr.

Glaseret skinke m. kartoffelsalat

7.

45,-

kr.

Røde- eller ristede pølser m. kartoffelsalat eller pølsebrød

8.

45,-

kr.

Hjemmelavet Pizza m. grøn salat

9.

45,-

kr.

Hjemmelavet Grønsagstærter m. salat

10.

40,-

kr.

Tarteletter m. skinkefyld & franskbrød

11.

10,-

kr.

Extra tilbehør: salat eller kaffe/the pr. del

 

 

 

 

Hvidvine:

 

140,-

kr.

Husets vin

 

150,-

kr.

Piesporter Michelsberg Mosel, Frisk, blomsterfyldt

 

160,-

kr.

Jacob's Creek Semillon Chardonnay, fantastisk frisk vin fra Australien

 

 

 

 

Rødvine:

 

140,-

kr.

Husets vin

 

160,-

kr.

Jacob's Creek Shiraz/Cabernet, Australiens mest solgte rødvin

 

 

 

 

Dessertvine:

 

18,-

kr.

FineWhitePort – pr. glas

 

18,-

kr.

Mørk Port – pr. glas

 

18,-

kr.

Moscato – pr. glas

 

 

 

 

Diverse:

 

25,-

kr.

Øl

 

20,-

kr.

Vand

 

18,-

kr.

Velkomst

 

45,-

kr.

Kaffe m. hjemmebagte småkager og chokolade

 

25,-

kr.

Cognac pr. 2 cl.

 

20,-

kr.

Likør pr. 2 cl. (Gajol, Bailey's eller Grand marnier)

 

35,-

kr.

Irsk Kaffe

 

 

 

 

Buffet /Tag selv Bord:

 

Min. 20 personer til de 4 øverste buffeter.

**********************************************************************

Skov-Menu

kr. 215,00 på restauranten

kr. 235,00 som diner trans

Dampet laks m. rejer og asparges, flutes

Stegt kyllingebryst

Oksecuvette

Mørbradbøf m. bløde løg

Flødekartofler

Melonsalat m/sukkerærter

Hjemmelavet is på jordbærpuré

*********************************************************************

Buffet 1

kr. 210,00 på restauranten

kr. 230,00 som diner trans

Lakseroulade

Skinkesteg m. svær

Kartoffelrösti

Kalvesteg stegt som vildt m. hvide & brune kartofler & vildt sauce, surt og sødt

Bønnesalat i urtecreme

Frisk frugt m. råcreme

********************************************************************

Buffet 2

kr. 220,00 på restauranten

kr. 240,00 som diner trans

Kyllingesalat m. karrydressing og flutes

Rødvinsmarineret svinekam

Helstegt oksefilet

Broccolisalat

Rødbedesalat

Flødekartofler

Isbombe

*******************************************************************

Frokostmenu

kr. 195,00 på restauranten

kr. 215,00 som diner trans

Marineret Sild m. æg og tomat

Salt Stegt Sild m. løg og rødbeder

Røget laks m. slikasparges

Frikadeller m. rødkål

Røget Landskinke

Grøn Salat m. dressing

Tarteletter m. høns

Cheesecake

******************************************************************

Menu 2

kr. 155,00 på restauranten

kr. 175,00 som diner trans

Røget landskinke

Kalvesteg m. skysauce

Salat m. dressing

Flødekartofler

Grovbrød

******************************************************************

Her er der udvalgt 5 forskellige buffet'er / Tag selv bord.

Det er også muligt at skifte ret / retterne ud med noget andet.

(Prisen finder vi ud af.)

Ekstra tilbehør

Pr del kr. 15,00:

Melonsalat m/sukkerærter

Rødbedesalat

Pastasalat

Ærtesalat m. karsecreme

Tomatsalat

********************************************************************

Brunch: kr. 140,00 børn under 10 år: kr. 80,00

 

Indeholder følgende:

 

Forskellige morgenbrød

Rugbrød

Gulerodsbrød

Thebirkes

Marmelade

Rullepølse

Spegepølse

Røræg

Pølser

Bacon

Fransk brie

Skæreost

Smør

Frisk frugt

Kaffe/the

Juice

 

 

Hvis der ønskes yderligere pålægges 15,- kr. mere pr. ret

f.eks. pandekager m. sirup, skyr m. müsli, lun leverpostej eller hvad man ønsker sig.