Menu

Forretter:




1.

65,-

kr.

Varm røget laks m. slikasparges & hjemmelavet dressing og flutes

2.

60,-

kr.

Grillet laks m. spinat & hollandaise-sauce og flutes

3.

60,-

kr.

Indbagt laks m. hollandaise- eller hummersauce

4.

60,-

kr.

Dampet laks, pyntet m. rejer samt flutes & dressing

5.

55,-

kr.

Lakseroulade m. flutes

6.

55,-

kr.

Lakse- eller tunmousse m. flutes

7.

65,-

kr.

Kogt laks og røget laks m. slikasparges, dressing & flutes

8.

75,-

kr.

Fisketallerken (4 forskellige slags)

9.

65,-

kr.

Stjerneskud på ananas m. hjemmelavet dressing & flutes

10.

55,-

kr.

Tarteletter m. rejefyld eller hønsefyld

11.

55,-

kr.

Hønsesalat på ananas m. flutes

12.

50,-

kr.

Aspargessuppe eller klarsuppe m. horn

13.

55,-

kr.

Kyllingesalat m. hjemmelavet karrydressing

14.

55,-

kr.

Rejecocktail m. dressing og flutes








Hovedretter:





1.

150,-

kr.

Kalvesteg stegt som vildt m. tilbehør**

2.

150,-

kr.

Kalvesteg m. grillede grøntsager og ovn kartofler

3.

170,-

kr.

Kalvefilet m. champignon og årstidens salat

4.

150,-

kr.

Gammeldags oksesteg m. perleløg & bønner***

5.

150,-

kr.

Rødvins marineret svinekam m. 3 slags grøntsager

6.

140,-

kr.

Sprængt nakkefilet m. ristede grøntsager

7.

140,-

kr.

Svinekam stegt som vildt m. tilbehør**

8.

140,-

kr.

Gammeldags flæskesteg m. brune kartofler, rødkål***

9.

180,-

kr.

Helstegt oksefilet m. ristede champignon broccoli & gulerødder - ovnkartofler

10.

180,-

kr.

Oksemørbrad m. kartoffelbåde, salat eller grillede grøntsager

11.

180,-

kr.

Dyresteg stegt som vildt m. tilbehør**

12.

150,-

kr.

Indbagt mørbrad m. grønsager og champignonsauce

13.

180,-

kr.

Andebryst m. skysauce, kartoffelbåde og appelsinsalat

14.

150,-

kr.

Saltsprængt kalkunbryst m. grøntsager og champignonsauce








**Markeret tilbehør:

Agurkesalat, Waldorf, Tyttebær, hvide & brune kartofler, vildt sauce




***Markeret tilbehør:

Agurkesalat & ribsgele, hvide kartofler & brun sauce









Desserter:





1.

50,-

kr.

Asparges- eller Klarsuppe m. horn

2.

50,-

kr.

Kartoffel- porresuppe, m. ristet bacon

3.

55,-

kr.

Biksemad m. spejlæg

4.

50,-

kr.

Frikadeller m. kartoffelsalat

5.

55,-

kr.

Flæskestegssandwich (byg selv)

6.

55,-

kr.

Fyldte pandekager

7.

60,-

kr.

Røde- eller ristede pølser m. pølsebrød

8.

55,-

kr.

Hjemmelavet Pizza m. grøn salat

9.

55,-

kr.

Hjemmelavet Grønsagstærter m. salat

10.

50,-

kr.

Tarteletter m. skinkefyld & franskbrød





Hvidvine:





1.

60,-

kr.

Hjemmelavet is m. jordbærsauce

2.

50,-

kr.

Blomsterberg’s pistacieis med jordbær

3.

55,-

kr.

Isbombe (3 forskellige is overtrukket med marcipan)

4.

65,-

kr.

Desserttallerken (2 forskellige is m. chokoladekage og frisk frugt

5.

60,-

kr.

2 Pandekager m. is

6.

60,-

kr.

½ melon pyntet m. frugt og råcreme - (eller softice i skåle + 5,- kr.)

7.

60,-

kr.

Frisk frugt (forskellige frugter skåret i tern) m. råcreme

8.

50,-

kr.

Bananasplit

9.

50,-

kr.

Rubinsteinerkage

10.

50,-

kr.

Fløderand, Rom- eller Sherryfromage m. kirsebærsauce

11.

50,-

kr.

Appelsinfromage eller citronfromage

12.

70,-

kr.

Frugttærte m. frisk frugt & is

13.

55,-

kr.

Chokomousse m. appelsinkrokant









Natmad:


170,-

kr.

Husets vin


190,-

kr.

Liebfraumilch - sød tysk hvidvin.





Rødvine:


170,-

kr.

Husets vin


190,-

kr.

Silver Mountain Lodi Zinfandel - Californisk udgave med mørke bær og krydret smag





Dessertvine:


25,-

kr.

FineWhitePort – pr. glas


25,-

kr.

Mørk Port – pr. glas


25,-

kr.

Moscato – pr. glas





Diverse:


30,-

kr.

Øl


30,-

kr.

Vand


25,-

kr.

Velkomst


50,-

kr.

Kaffe m. hjemmebagte småkager og chokolade


30,-

kr.

Cognac pr. 2 cl.


25,-

kr.

Likør pr. 2 cl. (Gajol, Bailey's eller Grand marnier)


40,-

kr.

Irsk Kaffe





Buffet /Tag selv Bord:


Min. 30 personer til buffeter.

**********************************************************************

Skov-Menu

kr. 260,00 på restauranten

kr. 290,00 som diner trans

Rejecocktail

Marineret Kalkunbryst

Oksecuvette

Mørbradbøf m. bløde løg

Flødekartofler

Melonsalat m/sukkerærter

Hjemmelavet is på jordbærpuré

*********************************************************************

Buffet 1

kr. 255,00 på restauranten

kr. 285,00 som diner trans

Lakseroulade

Skinkesteg m. svær

Salat m. dressing

Kalvesteg stegt som vildt m. hvide & brune kartofler & vildt sauce, surt og sødt

Bønnesalat i urtecreme

Valgfri fromage

********************************************************************

Buffet 2

kr. 265,00 på restauranten

kr. 295,00 som diner trans

Kyllingesalat m. karrydressing og flutes

Rødvinsmarineret svinekam

Kalvefilet

Broccolisalat

Mangosalat

Flødekartofler

Isbombe

*******************************************************************

Frokostmenu

kr. 265,00 på restauranten

kr. 295,00 som diner trans

Marineret Sild m. æg og tomat

Salt Stegt Sild m. løg og rødbeder

Fiskefilet m. remoulade

Frikadeller m. rødkål

Røget Landskinke

Grøn Salat m. dressing

Tarteletter m. høns

Cheesecake

******************************************************************